Στα «Ευχοστολίδια» ο Ανδρεάδης

19:38 19/12/2014 - Πηγή: AEK365

Παράγοντες της ΕΣΑΠ, των ΤΑΑ και αθλητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΟΠΑΠ Α.Ε. για συμμετοχή στην κοινωνική δράση «Ευχοστολίδια», η οποία πραγματοποιήθηκε στο

Τhe Mall Athens στο Μαρούσι το απόγευμα της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου. Από την ΑΕΚ το «παρών» έδωσε ο Ανδρεάς Ανδρεάδης, ο οποίος τόνισε: «Πάντα η ΕΣΑΠ είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται από κάθε αθλητικό φορέα. Τώρα είναι με τον ΟΠΑΠ, τον κεντρικό χορηγό την ΕΣΑΠ. Είμαστε χαρούμενοι που κι εμείς με την παρουσία μας μπορούμε να συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε αυτά τα παιδιά υγεία και τύχη, γιατί αυτές τις δύσκολες μέρες κι εγώ περνώ ένα προσωπικό πρόβλημα».

Εκτός των αθλητών οι οποίοι αγόρασαν τα δώρα που ζήτησαν τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Παιδικά Χωριά S.O.S», ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Χρήστος Γρόλιος καθώς και στελέχη της ΕΣΑΠ που με τη σειρά τους προσέφεραν μπάλες βόλεϊ και μπλουζάκια από τη νέα κολεξιόν 2014-15, η οποία είναι διαθέσιμη στο volleyleagueshop.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα