Στα άκρα η κόντρα της ΕΠΟ με ΠΑΟ

08:52 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ με την Ομοσπονδία να απαντά με καταγγελία στην UEFΑ και πλέον είναι πολύ πιθανόν οι δυο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.
Η ΕΠΟ, σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS", θα προσφύγει στην UEFA στην οποία θα κοινοποιήσει το

εξώδικο που της έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα θα απευθυνθεί τόσο στην αθλητική δικαιοσύνη όσο και στην τακτική δικαιοσύνη. Παράλληλα η ΕΠΟ εμφανίζεται να έχει στείλει απόρρητη επιστολή στην ΠΑΕ με την οποία εγκαλεί τον Παναθηναϊκό πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της με ανεπίτρεπτο τρόπο και κατηγορεί την ΠΑΕ ότι βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα σε θέματα με τα οποία ασχολείται η τακτική δικαιοσύνη και επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "parapolitika.gr" την Παρασκευή, μέσα από εξώδικο επιτέθηκε στην ΕΠΟ καταγγέλλοντας διαιτητές οι οποίοι, σύμφωνα με την ΠΑΕ, επηρεάστηκαν από το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, στο εξώδικο γίνεται λόγος για τα παιχνίδια Πλατανιάς-ΠΑΟ, ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λεβαδειακός, Ολυμπιακός-ΟΦΗ του εφετινού πρωταθλήματος. Μάλιστα στο εξώδικο γίνεται λόγος για συγκεκριμένους διαιτητές όπως ο Δελφάκης, ο Κομίνης, ο Ιωαννίδης, ο Δημητρόπουλος, ο Αμπάρκιολης, ο Γιάχος και ο Σπάθας οι οποίοι, σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενεπλάκησαν στα στημένα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Μάλιστα για τον Σπάθα, στο εξώδικο ο Παναθηναϊκός αναφέρει πως ο διαιτητής από τον Πειραιά "δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για λόγους που εσείς είστε σε θέση να γνωρίζετε καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα