Σπάθας: Όλοι κάνουν λάθη! Μήπως δεν χτυπάνε εμένα;

09:35 4/11/2014 - Πηγή: AEK365

Διαβάζεις μία, διαβάζεις δύο, διαβάζεις τρεις και τέσσερις φορές το δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, μέσω του οποίου ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας φέρεται να μην αφήνει ασχολίαστα τα όσα λέγονται για εκείνον και τη διαιτησία του στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, που θύμισε... άλλες εποχές, και πραγματικά δύσκολα βγάζεις άκρη... Ο Πειραιώτης ρέφερι, λοιπόν, ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς του Σαββάτου, ενώ διερωτάται:

«μήπως δε χτυπάνε εμένα;», χωρίς να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει στο... μυαλό του.

Σύμφωνα με το Goal λοιπόν, ο Σπάθας έλεγε στο περιβάλλον του«Στην Ελλάδα μας πυροβολούν πριν ακόμη αρχίσουν τα παιχνίδια, όποτε σκεφτείτε τι συµβαίνει µετά. Ολες οι ομάδες διαμαρτύρονται για τους διαιτητές. Σήμερα κερδίζουν και είναι ευχαριστημένοι, αύριο χάνουν και φωνάζουν. Δεν αποτελώ λοιπόν εξαίρεση του κανόνα».
Μάλιστα ο Σπάθας ανέφερε διερωτώμενος: «Μήπως δεν χτυπάνε εµένα;», χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω διεκρινήσεις.

Όσο για την επιχεριρηματολογία του σχετικά με τα "σφυρίγματα" του Σαββατιάτικου ματς έλεγε ότι: «Δεν υπάρχει καµία αλλοίωση αποτελέσµατος. Δεν καταλογίστηκε κανένα ανύπαρκτο πέναλτι ούτε ακυρώθηκε κάποιο καθαρό γκολ», ενώ προσέθετε ότι:
«Όσοι µετέχουν σε ένα παιχνίδι, από παίκτες µέχρι προπονητές και διαιτητές, ενδέχεται να κάνουν λάθη. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Μην κρίνουµε έναν διαιτητή από ένα παιχνίδι. Θα κριθεί στη διάρκεια. Ας τους δίνουµε χρόνο πριν τους κρίνουµε. Προσωπικά, βλέπω τα παιχνίδια που διευθύνω δύο και τρεις φορές για να µαθαίνω από τα σωστά και τα λάθος σφυρίγµατα. Το ίδιο θα κάνω και με το Αστέρας Τρίπολης - Ολυµπιακός».

Keywords
Τυχαία Θέματα