Σπανός: Δεν τηρήθηκε ισονομία στον τελικό

23:41 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε ο περσινός τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε επίσης πως η ομάδα του αδικήθηκε από τον τρόπο που "σφύριξε" ο Τάσος Κάκος τον τελικό και πως σε περίπτωση που έπαιζαν άλλες ομάδες ο Κερκυραίος διαιτητής δεν θα υπήρχε πλέον στους πίνακες.
Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών ανακοίνωσε επίσης πως η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ματίας Ιγκλέσιας και πως αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή άμεσα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη αλλά και για τις πιθανότητες αγοράς του Κώστα Μήτρογλου.

«Ο Ιγκλέσιας θεωρείται παίκτης του Ατρόμητου. Δεν έχουμε εισήγηση από τον προπονητή για άλλη μεταγραφή και θα πορευτούμε μόνο με αυτή την κίνηση. Έχουμε μια συνέχεια από πέρσι, μια συνεχή πρόοδο, δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε ένα σύνολο με ποιότητα, όμως δεν σταματάνε να βελτιωνόμαστε. Στηριζόμαστε στις ακαδημίες και είναι πολύ καλό αυτό για τα οικονομικά της ομάδας, έχουμε παιδιά δικά μας στην ενδεκάδα», τόνισε σχετικά με τις κίνήσεις.
«Στο ποδόσφαιρο 2 πυλώνες φέρνουν έσοδα, ο ένας είναι ο κόσμος και το άλλο η παραγωγή παικτών, έχουν αρχίσει όλες οι ομάδες και το κάνουν. Προσπαθούμε να πηγαίνουμε μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητες μας οικονομικά, αυτό που μας διακατέχει είναι τάξη και όσο είμαι εγώ στη διοίκηση θα έχει οικονομική τάξη και όραμα και λαμπρό μέλλον».
Για το ενδεχόμενο των πλέι οφ, είπε: «Αν τηρηθεί ισονομία και μετέχουν όλες οι ομάδες με ίδιες προϋποθέσεις, Ατρόμητος και Ξάνθη θα έχουν δικαίωμα στο όνειρο, αλλά με πείρα και διαδρομή τόσα χρόνια βλέπω ότι οι μεγάλες ομάδες με διάφορους τρόπους καταφέρνουν και προχωράνε. Συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικές προϋποθέσεις. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός να χρησιμοποιούν οι ομάδες παίκτες που δεν τους πληρώνουν, να σκάει το κανόνι στο τέλος της χρονιάς κι εσύ να μην μπορείς να διακριθείς επειδή δεν κάνεις οικονομική υπέρβαση και θέλεις να μπορείς να πληρώνεις».
Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Μήτρογλου, είπε: «Θα δούμε το καλοκαίρι για Μήτρογλου, μας ενδιαφέρει αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι διεθνής πρακτική να δανείζονται παίκτες. Οι παίκτες που έχουν έρθει δανεικοί από τον Ολυμπιακό, πληρώνονται από τον Ατρόμητο και το τελειώνουμε εδώ το θέμα. Λίγες ομάδες θα μπορούσαν να πληρώσουν το συμβόλαιο του Μήτρογλου. Για τον Τάτο υπάρχει συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι».
Για τον Γιώργο Δώνη, είπε: «Για να παράγει έργο ο προπονητής πρέπει να τους δώσεις κατάλληλο χρόνο. Εμείς δίνουμε τουλάχιστον μια τριετία σε έναν προπονητή και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με Δώνη. Το καλοκαίρι θα μιλήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν είμαι πρόεδρος που κοιτάω μόνο τα αποτελέσματα, έχω αντίληψη βλέπω είμαι κοντά στην ομάδα, είναι ένας προπονητής που έχει τα φόντα να κάνει αξιόλογη καριέρα, του έχουμε δώσει κατάλληλες συνθήκες,. Ήταν θέμα χρόνου να φανεί η δουλειά».
Για τ
Keywords
Τυχαία Θέματα