Σπάει τα κοντέρ ο Πόστιγκα

20:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Βίκτορ Κασαδέσους (Κυριακή μεσάνυχτα) στο 89' της αναμέτρησης Μαγιόρκα-Σαραγόσα δεν στέρησε απλά από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία για το «διπλό», αλλά και από τον Ελντερ Ποστίγκα την ευκαιρία να συνεχίσει το φετινό εκπληκτικό επίτευγμα του: να δίνει στην ομάδα του τη νίκη κάθε φορά που σκοράρει. Και τούτη τη φορά ο Πορτογάλος επιθετικός το έβαλε το γκολάκι του, μα είπαμε: ας όψεται ο Βίκτορ που έκανε το τελικό 1-1.

Κατά συνέπεια τα έξι από τα επτά γκολ

του στην τρέχουσα λίγκα, σήμαιναν χρυσάφι και χάρισαν τρίποντα, καθιστώντας τον πιο πολύτιμο παίκτη των Αραγόνων. Και όλα αυτά για έναν φορ που όταν το καλοκαίρι του 2008 αποχαιρετούσε τον Παναθηναϊκό (είχε αποκτηθεί δανεικός τον Γενάρη) με μόλις δύο γκολ σε επτά αγώνες πρωταθλήματος, κανείς από τον Τύπο μέχρι τους οπαδούς του Τριφυλλιού δεν είχε μία καλή κουβέντα για να το αποχαιρετήσει.

Ο Πόστιγκα δεν πυροβολεί κατά βούληση. Έχει όμως ήδη ένα τρομερό ποσοστό σκοραρίσματος που αγγίζει το 50% σε σχέση γκολ ανά αγώνα που παίζει. Με αυτό το νούμερο έχει εξελιχτεί στον πιο εύστοχο επιθετικό στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας ελάχιστα τον κανονιέρη της σεζόν 1999-'00 Σάβο Μιλόσεβιτς των 22 γκολ σε 42 αγώνες (0,49%)!

Keywords
Τυχαία Θέματα