Σπάει τα κοντέρ ο Γκιγκς

17:09 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομά του έχει γραφτεί έτσι και αλλιώς με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία των ευρωπαϊκών γηπέδων. Ο Γκιγκς έχει μπροστά του μία ακόμα ευκαιρία να σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ. Σε περίπτωση που ο Μόγιες του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, θα φτάσει τις 145 συμμετοχές στην διοργανώσει και θα γίνει ο πρώτος στην σχετική λίστα, αφήνοντας πίσω του τον Ραούλ.
Ο ίδιος ο Ουαλός πάντως, δεν φάνηκε να γνώριζε για το ρεκόρ αυτό. «Αλήθεια; Δεν το ήξερα», είπε όταν ενημερώθηκε και πρόσθεσε: «Eίναι μια φανταστική διοργάνωση και είμαι πολύ

τυχερός που την έχω κερδίσει δύο φορές. Έχω πολλές αναμνήσεις από τέτοια παιχνίδια. Έχουν αγωνιστεί τόσο μεγάλοι παίκτες και ο Ραούλ φυσικά και είναι μέσα στους κορυφαίους. Έχει το ρεκόρ σκοραρίσματος και έχει πάρει τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τον ξεπεράσω θα νιώθω περήφανος».
Για το μεγάλο ρεκόρ που μπορεί να σπάσει ο Γκιγκς, μίλησε και η μεγάλη δόξα της Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι 40 χρονών. Στην εποχή μου, θεωρούσουν τελειωμένος όταν πέρναγες τα 30 αλλά αυτός ο άνθρωπος παίζει ακόμα και αντέχει. Εκτός από σπουδαίους ποδοσφαιριστής, ο Ράιαν είναι εξαιρετικός και στο να μιλάει στους άλλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό τώρα που είναι και μέλος του προπονητικού επιτελείου. Είναι υπέροχο που είναι ακόμα στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα