Σούπερ ανατροπή για Ίντερ

23:43 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Βρίσκει το δρόμο της η Ίντερ που πέτυχε τη 2η σερί νίκη της κι ας βρέθηκε να χάνει. Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη Φιορεντίνα, αλλά τελικά επικράτησαν με 2-1.
Η Ίντερ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του ματς και στο 7ο λεπτό, ο Άλβαρες έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από αριστερά, αλλά ο Νέτο πρόλαβε προ του

Παλάσιο, ενώ στο 11' ο Άλβαρες νικήθηκε από τον κίπερ της Φιορεντίνα. Στην κόντρα ο Ρόσι έκανε διαγώνιο σουτ από δεξιά, με τον Χαντάνοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ τρία λεπτά μετά, η Ίντερ έφυγε ιδανικά στην κόντρα, αλλά ο Ταϊντέρ που έκανε το σουτ από αριστερά, δεν βρήκε το στόχο. Στο 21' ο Ρόσι έδωσε κάθετα για τον Χοακίν, ο οποίος σούταρε από δεξιά, αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε ξανά όχι, ενώ στο 27' ο Ζουάν έχασε ξανά τον Χοακίν, ο οποίος όμως δεν σούταρε σωστά και αστόχησε.

Στο 47' η κεφαλιά του Ρόσι δεν ανησύχησε τον Χαντάνοβιτς ενώ δύο λεπτά μετά, ο Νέτο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γκουαρίν. Στ 59ο λεπτό η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χοακίν απ' τον Ζουάν και ο Ρόσι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 63' μετά από σέντρα ο Χαντάνοβιτς παραλίγο να βάλει μόνος του την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Ναγκατόμο κόντραρε και έφτασε εύκολα στα χέρια του Νέτο. Στο 66' ο Τόμοβιτς έκοψε σωτήρια τη σέντρα του Άλβαρες, αλλά στο 71' ο Καμπιάσο μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Φιορεντίνα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Νέτο με όμορφο γυριστό κι έφερε στα ίσα το ματς. Στο 79ο λεπτό, το σουτ του Αλόνσο πέρασε λίγο άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό, η Φιορεντίνα έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία. Ο Μπόρχα Βαλέρο έκανε τρομερή ντρίμπλα από αριστερά και γύρισμα, η μπάλα πήγε στο πέναλτι στρωμένη στον Ίλιτσιτς, ο Σλοβένος έκανε το σουτ, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Βεσίνο μπλοκαρίστηκε από τους αμυνόμενους. Κι αφού δεν σκόραρε σε εκείνη τη φάση η Φιορεντίνα, στο 83' τα κατάφερε η Ίντερ. Ο Άλβαρες έκανε την επέλαση από αριστερά και τη σέντρα στην περιοχή ο Τζόναθαν κοντρόλαρε όμορφα και με σούπερ δεξί σουτ μέσα από την περιοχή τίναξε τα δίχτυα του Νέτο. Στο 87ο λεπτό ο Περέιρα έφυγε στην κόντρα μόνος του, αλλά ο Νέτο απέκρουσε το σουτ που έκανε ο άσος της Ίντερ, ενώ στο 88' μετά από γύρισμα του Άλβαρες ο Νέτο έδιωξε και στη συνέχεια το σουτ του Καμπιάσο δεν βρήκε στόχο. Στο 90' ο Ναγκατόμο έκανε καταπληκτική ενέργεια, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90+2' το σουτ του Αμπροζίνι σταμάτησε στον Χαντάνοβιτς.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν Ζέσους, Ναγκατόμο, Ταϊντέρ (61' Κόβασιτς), Καμπιάσο, Γκουαρίν (67' Ικάρντι), Τζόναθαν (85' Περέιρα), Άλβαρες, Παλάσιο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο, Πασκουάλ (37' Αλόνσο), Σάβιτς, Ακουϊλάνι (78' Βεσίνο), Αμπροζίνι, Βαλέρο, Χοακίν, Φερνάντες, Ρόσι (69' Ίλισιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα