«Σούμι»: «Κατάλληλος για τον τίτλο ο Φέτελ»

23:43 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχάρη τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην καριέρα του και τόνισε πως ο συμπατριώτης του ήταν ο κατάλληλος για να κερδίσει το πρωτάθλημα.


Έχοντας, πλέον, αποχωρήσει από τα γκριντ ο Μίκαελ Σουμάχερ θέλησε να συγχαρεί τον συμπατριώτη του Σεμπάστιαν Φέτελ για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην καριέρα του. Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως ο πιλότος της Red Bull ήταν ο κατάλληλος για

τον τίτλο.

«Τώρα που έχουν περάσει οι μέρες θα ήθελα να συγχαρώ τον Σεμπάστιαν για τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας γι' αυτόν, ο οποίος κατάφερε να φέρει εις πέρας τη σεζόν με έναν αριστουργηματικό τρόπο. Τον ξέρω πολύ καιρό και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γι' αυτόν.

Για μένα αυτός ήταν ο κατάλληλος για να κερδίσει τον τίτλο», ανέφερε ο «Σούμι» για να εκφράσει και τη λύπη του που δεν πανηγύρισε έναν τίτλο η Ferrari. «Από την άλλη, αισθάνομαι λυπημένος για τη Ferrari με την οποία πέρασα τόσα πολλά χρόνια. Γι' αυτή τη σεζόν θα ήθελα ο τίτλος των κατασκευαστών να πάει στη Scuderia».

Keywords
Τυχαία Θέματα