Σώθηκε στο τέλος η ΤΣΣΚΑ

20:57 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΟΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Αρένα Κίμκι

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η ΤΣΣΚΑ πήρε την ισοπαλία 1-1 από τη Ρόμα κι έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο 7ο λεπτό ο Σενίκοφ μπήκε με αξιώσεις από αριστερά αλλά το σουτ που έκανε δεν

ανησύχησε τον Ντε Σάνκτις, ενώ στο 19' και στο 22' τα σουτ των Ντζαγκόεφ και Ναϊνγκολάν πέρασαν λίγο άουτ. Στο 36ο λεπτό ο Φλορέντζι έπιασε το δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία του Ακινφέεφ ενώ στο 39' ο Ντουμπιά βγήκε μόνος με τον Ντε Σάνκτις, αλλά ο Ιταλός κίπερ του είπε όχι και στη συνέχεια της φάσης το νέο σουτ του Ντουμπιά κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Τελικά στο 43ο λεπτό τη λύση για τη Ρόμα έδωσε ο «καπιτάνο» Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 45+1' ο Ακινφέεφ έπεσε κι έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Φλορέντζι.

Στην επανάληψη το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 60ο λεπτό, ο Ναϊνγκολάν μπήκε με υπέροχη ενέργεια στην περιοχή κι έμεινε μόνος με τον Ακινφέεφ, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 70ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Μούσα, ενώ στο 76' ο Ιταλός πορτιέρο μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Ντζαγκόεφ. Στο 79ο λεπτό, η Ρόμα έφυγε ιδανικά στην κόντρα, ο Ιτούρμπε έβγαλε για τον Λιάγιτς ο οποίος μόνος του μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Ακινφέεφ εντυπωσιακά με το πόδι έδιωξε. Ωστόσο στις καθυστερήσεις, ο Μπερεζούτσκι έβγαλε τη σέντρα, κανείς δε πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ντε Σάνκτις έμεινε άγαλμα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Β.Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Ντζαγκόεφ, Κάουνα (64' Μιλάνοφ), Ερεμένκο, Νάτχο, Μούσα (81' Τόσιτς), Ντουμπιά.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Αστόρι, Χολέμπας, Μανωλάς, Ναινγκολάν (83' Στρούτμαν), Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Λιάγιτς (87' Πιάνιτς), Φλορέντζι, Ζερβίνιο (77' Ιτούρμπε), Τότι

Keywords
Τυχαία Θέματα