Σοκ στο Μάντσεστερ

17:06 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: «Ολντ Τράφορντ»

Η τελευταία της βαθμολογίας, Μπλάκμπερν, νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ« με 2-3 και δεν της επέτρεψε να μείνει μόνη στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Τα «ρόδα» μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και με πέναλτι του Γιακούμπου στο 16΄ προηγήθηκαν με 1-0. Με τον ίδιο τρόπο μπήκαν και στην επανάληψη, και ο ίδιος παίκτης στο 51' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων

στους φιλοξενούμενους.Δευτερόλεπτα όμως χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να απαντήσουν. Στο 52' ο Ράφαελ σέντραρε με τον Μπερμπάτοφ να μειώνει σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά και να ξεσηκώνει την εξέδρα που προς στιγμή πάγωσε. Δέκα ακόμη λεπτά ασφυκτικής πίεσης με συνεχείς κούρσες και γεμίσματα αποδείχτηκαν αρκετά για τους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων για δεύτερη φορά και να φτάσουν στο 61΄στην ισοφάριση με το δεύτερο γκολ του Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος σούταρε με τη μία από το ύψος του πέναλτι μετά την ασίστ του Βαλέντσια. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την άμυνα της Μπλάκμπερν και τελικά το πλήρωσαν. Στο 80' μετά από κόρνερ ο Ντε Χέα έκανε τραγική έξοδο, ο Χάνλεϊ τον νίκησε στον αέρα και με διπλί προσπάθεια έκανε το 3-2 με κεφαλιά και έδωσε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (85' Γουΐλ Κιν), Φιλ Τζόουνς, Κάρικ, Εβρά, Βαλένσια, Παρκ Γι-Σουνγκ, Νανί, Γουέλμπεκ, Χαβιέρ Ερνάντες (46' Άντερσον), Μπερμπάτοφ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Μπαν, Λόουβ, Σαμπά, Χάνλεϊ, Πέντερσεν, Ν'Ζονζί, Πέτροβιτς, Χένλεϊ, Ροτσίνα (55' Τζος Μόρις), Φορμίκα (85' Γκουντγουΐλι), Αγιεγκμπένι (90' Σλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα