Σοκ με Ρόμπινσον

17:46 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος τερματοφύλακας υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε επέμβαση στην πλάτη, από την οποία-κατά πάσα πιθανότητα-δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα στον οργανισμό του.
Η Μπλάκμπερν από την πλευρά γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την εξάμηνη απουσία του παίκτη, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Η φλεβική θρόμβωση είναι μια σχετικά συχνή πάθηση, πολλές φορές επικίνδυνη για τη ζωή του ασθενούς, καθώς είναι δυνατόν να αποκολληθεί ένα κομμάτι

θρόμβου και να οδηγήσει σε πνευμονική εμβολή. Η θρομβο - εμβολή είναι δυνατόν να εξελιχθεί σε μείζονα επιπλοκή και να καταλήξει ακόμα και σε αιφνίδιο θάνατο. Η διάγνωση συχνά καθυστερεί, καθώς τα συμπτώματα μπορεί να είναι ακαθόριστα και είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτή σε προχωρημένα και επικίνδυνα στάδια.
Η θρόμβωση αφορά κυρίως το εν τω βάθει φλεβικό δίκτυο, και είναι δυνατόν να εμφανιστεί σε οιανδήποτε ασθενή που παραμένει στο κρεβάτι για μέρες, ή ακόμα και σε ασθενή που υπέστη ένα απλό κάταγμα, ή υπεβλήθη σε μικρής ή μεγάλης βαρύτητας χειρουργική επέμβαση. Σε παραμελημένες μορφές είναι δυνατόν να εξελιχτεί σε θρόμβωση και του επιπολής φλεβικού δικτύου, να επηρεάσει ακόμη και το αρτηριακό δίκτυο, και να οδηγήσει σε γάγγραινα του ποδιού και νέκρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα