Σοκ με αμυντικό της Γουίγκαν

15:13 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Όλοι στη Γουίγκαν "πάγωσαν" με την είδηση πως ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία πάσχει από λευχαιμία με τον αμυντικό από την Ονδούρα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γουίγκαν, Μάλκι ΜακΚέι, τόνισε: "Έχουμε κάποια δυσάρεστα νέα καθώς ο Γκαρσία πάσχει από κάποιου είδους λευχαιμία. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρίστι στο Μάντσεστερ. Ο γιατρός του συλλόγου έχει υπάρξει πολύ υποστηρικτικός όσον αφορά τη νοσηλεία και τη προσοχή που απαιτεί η αρρώστια του Χουάν

Κάρλος και η διάγνωση από ειδικό γιατρό έγινε πολύ γρήγορα. Μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή Τζόναθαν Τζάκσον και με τον γιατρό έχουμε συζητήσει επί του θέματος. Βοηθήσαμε την οικογένεια του να έρθει από την Ονδούρα για να βρεθεί στο πλάι του. Είναι κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο τόσο για την οικογένεια του, όσο και για όλους στον σύλλογο.
Από τη πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Επισκέφθηκα τον Χουάν Κάρλος που βρισκόταν σε καλή διάθεση και ήταν δυνατός. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Όλοι στον σύλλογο του εύχονται ταχεία ανάρρωση, όπως και όλοι οι οπαδοί της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα