Σοκ! Γονείς έδιωξαν το παιδί τους λόγω κρίσης

11:55 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη ιστορία, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά σε έναν 18χρονο μαθητή του Εσπερινού Γυμνασίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Πιο συγκεκριμένα, ο 18χρονος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας με τους γονείς του, μην μπορώντας να συντηρήσουν όλα τα παιδιά, να τον διώχνουν από το σπίτι ώστε να συντηρηθεί μόνος του.
Ο μαθητής πήγαινε κανονικά στο

σχολείο δίχως οι συμμαθητές του να καταλάβουν τι συνέβαινε μέχρι την ημέρα που ο 18χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς ανέβασε πίεση και άνοιξε η μύτη του. Μόλις οι εκπαιδευτικοί του σχολείου επικοινώνησαν με τους γονείς του, έμειναν έκπληκτοι με την απάντηση: "Δεν μας ενδιαφέρει, να κάνετε ό,τι καταλαβαίνετε".
Όταν το παιδί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με παρέμβαση του εισαγγελέα (επειδή τότε ήταν ανήλικος), επέστρεψε στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ένα μήνα αργότερα όμως, όταν ενηλικιώθηκε οι γονείς του, τον έδιωξαν. Ο 18χρονος πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του και λίγες μέρες αργότερα, βρήκε τον διευθυντή του σχολείου και του είπε πως δεν έχει που να μείνει!
Οι συμμαθητές του, στη σελίδα του σχολείου στο Facebook, ανήρτησαν έκκληση για βοήθεια προς το 18χρονο. Σύμφωνα με το cretalive.gr, οποιοσδήποτε μπορεί κι επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο το 18χρονο μπορεί να επικοινωνήσει, απογευματινές ώρες, με το σχολείο στο 2810 223 434 και κινητό εξυπηρέτησης 6984 445879.

Keywords
Τυχαία Θέματα