Σνάιντερ: Δεύτερος πατέρας μου ο Μουρίνιο

15:18 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ της Γαλατάσαραϊ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Ίντερ κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ το 2010.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ο Μουρίνιο είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παίκτες που παράγουν ενέργεια αλλά από όταν γνώρισα τον Μουρίνιο κατάλαβα ότι υπάρχουν και προπονητές που το κάνουν αυτό".
Για την σχέση του με τον Μουρίνιο,

ο Σνάιντερ δήλωσε: "Σαν άτομο σε αγγίζει ακόμα περισσότερο από ότι σαν προπονητής. Για μένα είναι φίλος μου ο Μουρίνιο, πρέπει να είσαι μαζί του για να καταλάβεις πώς είναι. Το πιο σημαντικό είναι το πώς σε πείθει και πώς σε βοηθάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά".
Όσο για τις πρακτικές του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σνάιντερ τόνισε: "Είναι στην κορυφή και πάντα ξέρει πώς να βοηθήσει έναν παίκτη, κάνοντας διάφορα πράγματα, τα οποία είναι καλά και για την ομάδα και για τον παίκτη σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα