Σνάιντερ: Αρχηγός στην Ίντερ

13:01 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Εθνική Ολλανδίας είναι πλέον ο αρχηγός της ομάδας και ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ θα ήθελε το ίδιο να συμβεί και στην Ίντερ, όπως εξομολογήθηκε, αλλά παραδέχτηκε πως αυτό για την ώρα είναι δύσκολο λόγω της παρουσίας του Χαβιέ Ζανέτι. Παράλληλα πρόσθεσε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην ομάδα του Μιλάνου για πολλά χρόνια ακόμα.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ασφαλώς και θα ήθελα να γίνω αρχηγός στην Ίντερ. Αλλά ο Ζανέτι θα παίζει

μπάλα μέχρι τα 60 του, οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο".
Για τα σενάρια που υπήρχαν και αυτό το καλοκαίρι περί αποχώρησης του από την Ίντερ ο Ζανέτι δήλωσε: "Όλα όσα ακούστηκαν ήταν φήμες. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φύγω από την Ίντερ. Τονίζω πως ποτέ δεν ζήτησα να φύγω. Το συμβόλαιο μου λήγει το 2015 και σκοπεύω να το τιμήσω. Αν μετά την λήξη του οι άνθρωποι της Ίντερ θελήσουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, είμαι πρόθυμος να συνεχίσω στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα".
Για τους στόχους της Ίντερ την εφετινή σεζόν, ο Σνάιντερ τόνισε: "Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κυνηγήσουμε και το Europa League. Δεν συμφωνώ πως η Γιουβέντους είναι καλύτερη από εμάς, άσχετα αν στο ματς με την Ρόμα δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Πιστεύω πολύ στον προπονητή μας και στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα