Σμάιχελ και Καν θυμούνται τον τελικό του 1999 (VIDEO)

15:50 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το 1999 σε ένα συγκλονιστικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις αφήνοντας... ξερούς τους Βαυαρούς που είχαν φτάσει μια ανάσα από το να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης.
Σήμερα, 15.5 χρόνια μετά, ο Πίτερ Σμάιχελ και ο Όλιβερ Καν συναντήθηκαν και παρακολούθησαν μαζί, σε βίντεο, τον αλησμόνητο τελικό.
Ο Δανός παλαίμαχος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σμάιχελ,

έλεγε πως "θυμάμαι ότι η Μπάγερν ήταν τόσο καλά οργανωμένη που δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πετύχαμε τα γκολ από τα δυο κόρνερ που ήρθαν στο φινάλε, γιατί εκμεταλλευτήκαμε τις μοναδικές στιγμές όπου η άμυνα των Γερμανών ήταν κάπως συγχυσμένη. Για αυτό είχα ανέβει και εγώ στην αντίπαλη περιοχή. Ήμασταν αρκετά καλοί στα στημένα".
Από τη πλευρά του, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, ο Καν, είπε: "Η οργάνωση μας χάθηκε όταν βγήκε ο Λόταρ Ματέους για να παίξει ο Φινκ... Δεν θυμάμαι αν είχε περάσει στο παιχνίδι και ο Μπάσλερ".
Ο Καν μόλις είδε ξανά το γκολ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με το οποίο έγινε το 2-1, είπε: "Ο Κολίνα ερχόταν από πάνω μας εκεί που είχαμε πέσει όλοι κάτω και μας έλεγε... σηκωθείτε, τι κάνετε; Έχετε ακόμα χρόνο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα