Σλούκας: Έχουμε δρόμο μπροστά μας

22:19 11/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το χτύπημα στο μάτι, «παράσημο» από το δυνατό παιχνίδι των Γάλλων, δεν μείωσε την αντίληψη του Κώστα Σλούκα. Μετά τη νίκη με 79-67 επί των «τρικολόρ» στο Στρασβούργο απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους πως είμαστε ακόμη στην αρχή.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για συμπεράσματα, αλλά και για να πανηγυρίζουμε. Δείξαμε απλά ένα πολύ καλό πρόσωπο, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε δίκαια. Ένα φιλικό παιχνίδι σε βοηθά να δεις κάποια πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο για το τι θα κάνεις στην πορεία. Είχαν δώσει οι προπονητές

ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε, δίνοντας ο κάθε παίκτης το 100%, αυτό που μπορεί, ίσως και το κάτι παραπάνω... Και πιστεύω ότι φάνηκε στο γήπεδο από τον τρόπο που έπαιξε ο καθένας από εμάς», δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

«Η Γαλλία είναι μια αθλητική ομάδα, το ξέραμε, μια πολύ καλή ομάδα και χρειάστηκε να παίξουμε έξυπνα και να βάλουμε τα σώματά μας στις φάσεις, να παλέψουμε για κάθε μπάλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε... Και αυτό κάναμε. Όλα αυτά γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά ότι είμαστε ακόμη στην αρχή... Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μπροστά μας», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα