Σκρτελ: Μπορούμε τετράδα

17:39 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «κόκκινοι» του Μπρένταν Ρότζερς έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και μετά τις 11 πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στη 2η θέση του πίνακα και σε απόσταση μόλις δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σύμφωνα με τον Μάρτιν Σκρτελ η ομάδα είχε προετοιμαστεί σωστά ώστε να ξεκινήσει μετά από καιρό τόσο δυνατά. Ο Σλοβάκος αμυντικός εμφανίστηκε μάλιστα σίγουρος ότι οι καλές εμφανίσεις μπορούν να συνεχιστούν και η Λίβερπουλ να καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, επιστρέφοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την σεζόν 2009/10.

«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση και είναι κάτι το οποίο αποτελούσε στόχο μας και είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι φέτος μπορούμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Για κάθε παίκτη η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο. Καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά γι' αυτόν τον στόχο και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι χαρούμενοι» ανέφερε αρχικά ο Σλοβάκος στόπερ και συνέχισε, αναφερόμενος στο πως βλέπει το δικό του μέλλον.
«Βρίσκομαι στη Λίβερπουλ εδώ και έξι χρόνια και αυτά τα έξι χρόνια είναι καταπληκτικά. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ είναι κάτι που θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστή να νιώθει υπερήφανος. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο και για τη θέση μου. Δεν είναι εύκολο να υπάρχουν έξι κεντρικοί αμυντικοί για δύο ή τρεις θέσεις» σχολίασε ο Σκρτελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα