Σκοτώθηκε, για να σώσει τη φίλη του

21:27 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μια συγκλονιστική ιστορία αυτοθυσίας έρχεται στο φως μετά την επίθεση του Τζέιμς Χολμς σε σινεμά του Ντένβερ στο Κολοράντο που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.

Ένας από αυτούς, ο Jon Blunk θυσίασε ουσιαστικά τον εαυτό του για να σώσει την φίλη του Τζάνσεν Γιάνγκ.

«Έπεσε κάτι σαν βόμβα στην αίθουσα και ο Τζον με έριξε αμέσως κάτω από το κάθισμα. Έπεσε από πάνω μου και με κράτησε δυνατά ψιθυρίζοντάς μου ότι υπάρχει κάποιος με όπλο που πυροβολεί ανθρώπους», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η Τζάνσεν.

Η Τζάνσεν μίλησε στην «Today»

για την απίστευτη αυτοθυσία του, ο οποίος έχασε την ζωή του για να προστατέψει την κοπέλα του.

Όπως είπε η κοπέλα δεν θα ζούσε σήμερα αν δεν ήταν εκείνος. «Πίσω μου υπήρχε μια γυναίκα που φώναζε πως έχει χτυπηθεί. Ένιωσα βρεγμένη και σκέφτηκα ότι θα ήταν από κάποιο μπαλόνι με νερό», αναφέρει.

Στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι είχε καλυφθεί από αίμα τραυματισμένων ανθρώπων, ενώ παρέμεινε σιωπηλή ακούγοντας τους ατελείωτους πυροβολισμούς.

Όπως λέει, μετά από κάθε πυροβολισμό σκεφτόταν ότι η επόμενη σφαίρα θα ήταν για την ίδια. Καθόλη τη διάρκεια της επίθεση ένιωθε τον φίλο της να την κρατά σφιχτά στο έδαφος. Ξαφνικά όμως αυτό άλλαξε.

«Με πίεσε δυνατά για μία ακόμα φορά και μετά δεν ένιωθα τα χέρια του στην πλάτη μου, αλλά ήξερα ότι ήταν ακόμα εκεί», σημείωσε.

Μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, επιχείρησε να φύγει, χωρίς ακόμα να έχει συνειδητοποιήσει τι του είχε συμβεί.

«Άρχισα να τον ταρακουνώ και να του λέω σήκω, έχει έρθει η ώρα να φύγουμε», περιέγραψε, ενώ ξεσπούσε σε δάκρυα.

«Ήταν ένας ήρωας εκείνο το βράδυ. Υπήρξε πάντα ήρωας», ανέφερε, σημειώνοντας πως της έδωσε την ευκαιρία να ζήσει, κάτι που θα έκανε για οποιονδήποτε εκείνη τη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα