Σκόρδας: Ε, δεν παίζουμε και στην Primera Division

15:42 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από 19 αγωνιστικές ο Άρης βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας οκτώ βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά ο Λάμπρος Σκόρδας πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να μείνει στην κατηγορία.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης σημείωσε το εξής: "Ε, δεν παίζουμε και στην Primera Division. Υπάρχουν πιθανότητες

ο Άρης να πάρει αποτελέσματα και εντός και εκτός έδρας".
Ο Λάμπρος Σκόρδας πρόσθεσε πως "φυσικά και υπάρχουν οι πιθανότητες. Η ομάδα πρέπει να διασωθεί γιατί έχει δυνάμεις και δυνατότητες να τακτοποιηθεί και να πληρώνει στην συνέχεια. Το μαγαζί τώρα είναι σε κατάσταση παράγκας. Ο Άρης όμως μπορεί να συνέλθει με συσπείρωση".
Για το γεγονός πως φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, ο Σκόρδας είπε: "Η αποστολή μας η εφετινή είναι χίλιες φορές πιο δύσκολη από την περσινή. Η ομάδα πέρσι ήταν πιο έμπειρη. Έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες από την ομάδα. Δεν έκανε ανανεώσεις η διοίκηση Ηλιάδη και έτσι έχει έρθει η ομάδα σε αγωνιστικό αδιέξοδο".
Ο Σκόρδας αναφέρθηκε και στο θέμα έκδοσης δελτίων των νέων ποδοσφαιριστών του Άρη: "Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Καταθέσαμε όλα τα στοιχεία και πιστεύω ότι θα βγουν τα δελτία και η ομάδα θα έχει επιλογές. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ελπίζω... με την βοήθεια, την συσπείρωση και την δυναμική που έχει ο σύλλογος, γιατί ο Άρης έχει δυναμική".
Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση του Άρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: "Πρέπει να υπάρχει λύση στο θέμα των παραγόντων. Πρέπει εκεί να βρει λύσεις ο Άρης.
Όταν έφυγα το 2009, ο Άρης έβγαζε 15 εκ. έσοδα με μια ομάδα με παίκτες καλούς. Είχε ρυθμίσει και χρέη και τηρούσε τις όποιες ρυθμίσεις. Τα ελλείμματα που σας είπα δημιουργήθηκαν από κακή διαχείριση. Αυτά όμως θα τα δει ο εισαγγελέας".

Keywords
Τυχαία Θέματα