Σκόνδρας: Δεν με φοβίζει το εξωτερικό

11:26 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Σκόνδρας υποστήριξε πως έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του με τον ίδιο να επισημαίνει πως δεν τον φοβίζει η ιδέα του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού με αφορμή το ενδιαφέρον της Μπολόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ατρομήτου, Γιάννης Σκόνδρας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την δεύτερη θέση του Ατρομήτου στα play off: "Μένει μια μεγάλη στεναχώρια από αυτό το παιχνίδι, επειδή ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε

αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο και να είχαμε πανηγυρίσει την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε πάρει το... καλό εισιτήριο για το Europa League. Υπάρχουν χαμόγελα στην ομάδα, αλλά και πικρία επειδή δεν καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".
- Για την φετινή πορεία του Ατρομήτου: "Ο Ατρόμητος έχει δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είναι μια καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και αυτό στεναχώρησε τους οπαδούς μας. Ήρθε ο νέος προπονητής και άλλαξε η εικόνα μας, έστω και στην διαδικασία των Play off. Όλοι μας δώσαμε το κάτι παραπάνω, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ήταν και θέμα τύχης. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές ευκαιρίες. Μία από αυτές έπρεπε να τις κάνουμε γκολ".
- Για την καριέρα του στον Ατρόμητο και το μέλλον του: "Είμαι οκτώ χρόνια στην ομάδα, από το 2005. Έχω μισό χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Έχω μια πρόταση στα χέρια μου και πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνω. Πρέπει να σκεφτώ αν θα φύγω ή αν θα παραμείνω στην ομάδα".
- Για το αν έχει δεχτεί πρόταση από την Μπολόνια ή αν σκέφτεται κάτι άλλο: "Η Μπολόνια έχει ενδιαφερθεί για εμένα, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που κοιτάω στο εξωτερικό. Δεν έχω λάβει ακόμα την τελική μου απόφαση. Δεν με φοβίζει το εξωτερικό. Είναι μια πολύ καλή εμπειρία και χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς στις συνθήκες του πρωταθλήματος. Δεν έχω πάντως τέτοιο φόβο".
- Για την διαδικασία των play off και αν αποδόθηκε δικαιοσύνη με την τελική κατάταξη των ομάδων: "Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν το λέω επειδή είναι η ομάδα μου. Παίξαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες. Όπως είπα, από λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο μας. Πάντως πιστεύω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη".

Keywords
Τυχαία Θέματα