Σκολάρι: Στον τελικό και για τον Νεϊμάρ

13:56 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, στον ημιτελικό του Μουντιάλ, δίχως τον τραυματία Νεϊμάρ στη σύνθεση της και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο όπως υπογράμμισε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι που σημείωσε πως η ομάδα θα παίξει και για τον διεθνή επιθετικό.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας τόνισε: "Η Γερμανία έχει μια εκπληκτική ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Εδώ και έξι χρόνια δουλεύει για να κατακτήσει το Μουντιάλ και για εμάς θα είναι πολύ σκληρή η αναμέτρηση.
Η απουσία του Νεϊμάρ θα μας δώσει ένα έξτρα

κίνητρο, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και για αυτόν. Είναι προφανές πως ο Νεϊμάρ είναι πολύ σημαντικός. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, τώρα είναι η σειρά μας
Έχω στο μυαλό μου τη βασική ενδεκάδα αλλά δεν θα σας την αποκαλύψω. Έχουμε 22 παίκτες στο ρόστερ και ο καθένας μπορεί να μπει και να κάνει τη διαφορά".
Για το ρεκόρ που έχει κόντρα στη Γερμανία, ο Σκολάρι δήλωσε: "Ο Λεβ δέχεται κριτική από τον Τύπο; Βλέπω τον εαυτό μου σε αυτόν. Για πολλούς και εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος τεχνικός για να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο. Κόντρα στους Γερμανούς έχω δυο ήττες και μια νίκη (σ.σ. στον τελικό του 2002), οπότε πρέπει να πάρω τη νίκη για να ισοφαρίσω".
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μεξικανός Ροντρίγκεζ που δεν είχε δει την δαγκωνιά του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι με τον Σκολάρι να δηλώνει: "Στο ματς της Ουρουγουάης με την Ιταλία δεν είδε την δαγκωνιά του Σουάρες αλλά είναι μια αβλεψία που μπορεί να τύχει σε έναν αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα