Σκολάρι: «Έτσι και στο Μουντιάλ»

10:19 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ίδιες εμφανίσεις, αν όχι καλύτερες στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014, θέλει από τη Βραζιλία ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του κυπέλλου συνομοσπονδιών, το οποίο ήταν το τέταρτο στην ιστορία της «σελεσάο». Η Βραζιλία έδειξε στον τελικό με την Ισπανία (3-0) πως μπορεί να υπολογίζεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σκολάρι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική πορεία από την αρχή της διοργάνωσης. Στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε εκπληκτικά. Αντιμετωπίζαμε

τους πρωταθλητές κόσμου και ήμαστε ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δείχνει πως η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Με το Μουντιάλ να βρίσκεται μπροστά μας, θεωρώ πως αυτή η επιτυχία μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ σπουδαίο. Αρκεί όλοι μας να παραμείνουμε ενωμένοι και να εργαστούμε με ακόμα περισσότερη όρεξη».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Περίμενα απαντήσεις από όλους. Τις απαντήσεις αυτές μου τις έδωσαν. και με το παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που είδα. Έπαιξαν όλοι τους εξαιρετικά».

Τέλος, ο Σκολάρι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους: «Ο κόσμος μας βοήθησε και ένα μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στη δική του συνεισφορά. Εύχομαι να μπορέσουμε να του δώσουμε άλλη μια χαρά το επόμενο καλοκαίρι, στο Μουντιάλ της πατρίδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα