Σκολάρι: Δεν μπορούμε να σκεφτούμε από τώρα την επόμενη φάση

16:15 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με Κροατία, Μεξικό και Καμερούν κληρώθηκε η Βραζιλία στον πρώτο όμιλο του Μουντιάλ με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να υποστηρίζει πως οι οικοδεσπότες του Μουντιάλ θα πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτούν τους τρεις αντιπάλους και όχι την επόμενη φάση.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας τόνισε: "Η κλήρωση ήταν θέμα τύχης και για αυτό δεν είχα άγχος. Βλέποντας κάποιους άλλους ομίλους, μπορούμε να πούμε πως ο δικός μας είναι θετικός. Αγγλία, Ιταλία και Ουρουγουάη είναι ο δυσκολότερος όμιλος. Η ομάδα από την Ευρώπη ήταν αυτή που προτιμούσα. Όλοι γνωρίζουν

την Κροατία, έχει πάρει μέρος σε αρκετά Μουντιάλ.
Το Καμερούν στο παρελθόν θα μπορούσε να μας δυσκολέψει πολύ και πλέον έχουμε το Μεξικό που είναι μια παραδοσιακή δύναμη και έχει κόντρα με εμάς. Σίγουρα είναι επικίνδυνη ομάδα. Έχουμε δώσει κλασικά παιχνίδια μαζί τους την τελευταία 20ετία και αυτό είναι μια προειδοποίηση για εμάς.
Δεν μπορούμε να σκεφτούμε από τώρα την επόμενη φάση. Πρώτα έχουμε να σκεφτούμε τους αντιπάλους μας. Αν σκέφτεσαι άλλα, ξεφεύγεις από τον στόχο".

Keywords
Τυχαία Θέματα