Σκέφτονται να τιμήσουν τον Μέσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

11:53 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στις 25 Οκτωβρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται ο Λιονέλ Μέσι να τιμηθεί μπροστά στους οπαδούς της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός επιθετικός έχει πετύχει 249 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και θέλει τρία γκολ για να ξεπεράσει τον θρύλο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, τον Τέλμο Ζάρα, και να βρεθεί στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην La Liga.

Έτσι, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Μέσι να γράψει ιστορία μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" αν βέβαια δεν σκοράρει κόντρα στην Εϊμπάρ στις 18 Οκτωβρίου.
Σε μια τέτοια περίπτωση, ενδέχεται το Clasico να διακοπεί για λίγα λεπτά με τον πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, να δηλώνει το εξής: "Αν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να τον τιμήσουμε και να κάνουμε κάτι... Θα είναι ιστορική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και το ποδόσφαιρο της Ισπανίας. Ίσως και να πρέπει να σταματήσουμε για λίγο το παιχνίδι για να απολαύσει και ο Μέσι το ιστορικό ρεκόρ".
Αν ο Μέσι γράψει ιστορία στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ, ο Τέμπας πρότεινε: "Γιατί να μην τιμήσουμε τον Μέσι στο Μπερναμπέου; Δεν βρίσκω το λόγο".

Keywords
Τυχαία Θέματα