«Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

22:36 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Πετράκης σε τηλεοπτικές του τοποθετήσεις επισήμανε πως άπαντες στον ΟΦΗ σκέφονται μόνο το πως θα κερδίσουν τον Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι. «Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε προς το τέλος του πρωταθλήματος και δεν χωράνε τα λάθη στο πρόγραμμα.


Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι

το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το μόνο που σκεφτόμαστε γι' αυτόν τον αγώνα είναι η νίκη».Ο Γιάννης Πετράκης σε τηλεοπτικές του τοποθετήσεις επισήμανε πως άπαντες στον ΟΦΗ σκέφονται μόνο το πως θα κερδίσουν τον Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι.


Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πετράκης είπε στη NOVA: «Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε προς το τέλος του πρωταθλήματος και δεν χωράνε τα λάθη στο πρόγραμμα.

Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το μόνο που σκεφτόμαστε γι' αυτόν τον αγώνα είναι η νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα