Σισέ: Αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας μου

10:37 30/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Ιούνιο ανακοίνωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ λόγω των σοβαρών τραυματισμών που τον βασάνισαν στη διάρκεια της καριέρας του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό και θα προβληθεί απόψε, ο 33χρονος Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Πονάω 24 ώρες το 24ωρο. Έχω πρόβλημα στη καθημερινότητα μου και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, εκτός και

αν κάνω μια νέα επέμβαση. Πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας μου.
Μπορώ να σφίξω τα δόντια μου για μια σεζόν, αλλά για δεύτερη και τρίτη δεν είναι δυνατό να παίξω. Για αυτό νομίζω πως φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά".
Συνολικά σε 410 παιχνίδια με συλλόγους, ο Σισέ έχει πετύχει 181 γκολ με Οσέρ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Παναθηναϊκό, Λάτσιο, ΚΠΡ, Αλ Γκαράφα, Κούμπαν.
Ο Σισέ μίλησε επίσης για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, με τον απόντα πατέρα και τη μητέρα που μεγάλωσε μόνη της επτά παιδιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Εθνική Γαλλίας που πήγε στο Μουντιάλ του 2010 λέγοντας πως "ντρέπομαι που άνηκα σε αυτή την ομάδα. Όλοι ήμασταν ανόητοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα