Σιμεόνε: Περιμένω μια σπουδαία Μίλαν

12:59 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει την πρώτη μάχη στο "Σαν Σίρο" για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να υπογραμμίζει πως περιμένει να δει στο γήπεδο μια σπουδαία Μίλαν προσθέτοντας πως σε βραδιές σαν και αυτές μετράει πολύ η ιστορία των ομάδων.
Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε αρχικά: "Αύριο (σ.σ. απόψε) θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι όπου όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, αλλά αυτό το ματς θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει του δεύτερου. Περιμένω να δω

μια σπουδαία Μίλαν και πρώτα από όλα φοβάμαι την ιστορία της, η οποία σε νύχτες σαν αυτή μπορεί πραγματικά να μετρήσει. Θα αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο".
Στην συνέχεια ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε
Για το αν η Ατλέτικο είναι το φαβορί για την πρόκριση: "Δεν αισθανόμαστε φαβορί και πρέπει να αποδείξουμε τη δύναμή μας στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολο, επειδή οι ιταλικές ομάδες πάντα κάνουν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Θα χρειαστούμε ένταση και συγκέντρωση".
Για το τι παιχνίδια περιμένει: "Περιμένω αμφότερες τις ομάδες να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να τα καταφέρουμε καλά στην άμυνα για να σιγουρέψουμε ότι δεν θα πάρουν ευκαιρίες να σκοράρουν, αφού έχουν καλούς επιθετικούς είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση".
Για την επιστροφή του στο "Σαν Σίρο": "Είχα εξαιρετικά χρόνια εδώ, έτσι έχω πολλές αναμνήσεις και φίλους στο Μιλάνο, αλλά αύριο το μόνο πράγμα που μετράει είναι ο τρόπος που θα παίξει η ομάδα μου. Θα είναι υπέροχο για τα παλικάρια μου να παίξουν σε ένα γήπεδο σαν αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα