Σιμεόνε: Είμαστε σε καλή κατάσταση

16:34 25/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ζήτησε από τους «ροχιμπλάνκος» να είναι προσεκτικοί απέναντι στις «ασπιρίνες».
Αρχικά, ο Σιμεόνε τόνισε: «Είναι τεράστιο ματς για εμάς. Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να κρατήσουμε τη μπάλα. Όμως πρέπει να το κάνουμε προσεκτικά. Όταν θα κρατάμε τη μπάλα, η Λεβερκούζεν θα πιέζει για να την κλέψει».
Στη συνέχεια, ο Αργεντινός συμπλήρωσε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό. Αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Αυτό ήταν πάντα πολύ σημαντικό για την απόδοσή μας. Αν το καταφέρουμε, θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Τέλος, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας τόνισε για τις «ασπιρίνες»: «Η Λεβερκούζεν έχει έναν καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα. Είναι σημαντικό να σεβαστούμε την αντίπαλό μας. Δεν ξέρω αν οι αντίπαλοι μας σέβονται περισσότερο πλέον επειδή τα πήγαμε καλά στο παρελθόν. Υπάρχουν πιο ελκυστικές ομάδες από τη δική μας για να αντιμετωπίσεις, αλλά εμείς είμαστε εδώ. Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Ξεκινάμε από το 0-0, οπότε όλα είναι πιθανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα