«Σημασία έχει πως τερμάτισα»

18:27 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τίνα Κεφαλά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τα ισχία της και λίγο περίπου στο 32ο χιλιόμετρο αποφάσισε να εγκαταλείψει. Τα λόγια της αδερφής της όμως, η οποία ταξίδεψε από τις ΗΠΑ προκειμένου να την δει να αγωνίζεται, την έπεισαν να συνεχίσει έστω κι αν χρειαζόταν να περπατήσει. «Το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως θα ήθελα. Σημασία όμως έχει ότι τερμάτισα. Περίπου στο 32ο χιλιόμετρο σταμάτησα γιατί είχα κράμπες και έντονους πόνους στο ισχίο. Εκεί συνάντησα τον προπονητή μου και του είπα ότι δεν είμαι σε θέση να συνεχίσω.

Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενη για αυτό. Στεναχωριόμουν για μένα για τους δικούς μου που ήρθαν από την Αμερική για να με δουν, αλλά και για την χώρα. Δεν είχα κουράγιο. Πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου να της πω να μην με περιμένει στον τερματισμό και με έπεισε να συνεχίσω έστω και περπατώντας. Τελικά έκανα τζόκινγκ», είπε η Κεφάλα που πλέον ετοιμάζεται για ξεκούραση.
«Από μέρες είχα σφίξιμο στα ισχία και η κατάσταση επιδεινώθηκε στην διάρκεια της κούρσας. Τώρα θα ξεκουραστώ, θα κάνω διακοπές και θα αναρρώσω και στη συνέχει θα επιστρέψω στις προπονήσεις με στόχο να επιστρέψω στο στίβο στο 5άρι και 10άρι. Αν κάνω μαραθώνιο, θα κάνω στην κλασική διαδρομή του 2013».

Keywords
Τυχαία Θέματα