«Σημαντικότερος ο βαθμός της ισοπαλίας»

20:02 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σανθ Χακόμπο αποκρούοντας το πέναλτι του Μίρνες Σίσιτς έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να τονίζει πως πάνω απ' όλα μετράει η ομάδα.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Χακόμπο στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Μπήκες αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, μετά την αποβολή του Γλύκου και

απέκρουσες το πέναλτι του Σίσιτς, εξασφαλίζοντας στην ομάδα σου το βαθμό της ισοπαλίας. Πως αισθάνεσαι γι' αυτό;

Εγώ έκανα το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Έτυχε να κάνω την αρχή με το πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας και αυτό είναι που έχει περισσότερη σημασία.

Δέχτηκες κάποια συμβουλή από το τεχνικό επιτελείο για την αντίδρασή του στο πέναλτι;

Ναι όντως δέχθηκα. Προπονητής, τεχνικό επιτελείο και τμήμα σκάουτινγκ μελετούν κάθε εβδομάδα τις κινήσεις των αντιπάλων μας. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, κ. Μαλλιαρίτσης, λίγο πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο μου είπε ότι ο Σίσιτς θα εκτελέσει το πέναλτι στα αριστερά. Έδειξα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και φυσικά στάθηκα και τυχερός.

Θεωρείς ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και δεδομένης της τιμωρίας του Γλύκου, θα καταφέρεις να πάρεις θέση βασικού παίκτη στην ενδεκάδα;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μία καλή αρχή για μένα. Η σεζόν για την ομάδα ξεκίνησε με βασικό τερματοφύλακα τον Γλύκο. Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μετά την αποβολή του συμπαίκτη μου, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα επόμενα παιχνίδια, να δικαιώσω τον προπονητή μου και να διατηρήσω θέση βασικού.

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να κοντράρει τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα και να είναι ανταγωνιστικός;

Σίγουρα μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός είναι ένα μικρό βήμα παραπάνω από εμάς. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι κάνοντας μία καλή αγωνιστική σεζόν και με ακόμη περισσότερη προπόνηση μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Στη δεδομένη κατάσταση όμως, θεωρώ ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα