Σημαντικό «τρίποντο» για Πλατανιά

19:21 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε ο Πλατανίας που πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί του Πανιώνιου.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας δικός τους μονόλογος. Στο 7' ο Αγκιλέρα έκανε την κεφαλιά με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει σταθερά.Η συνέχεια, ήταν ανάλογη με τον Γιάννου στο 16' να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι των φιλοξενουμενων. Η πίεση συνεχίστηκε και απέφερε καρπούς στο 20' όταν ο Τετέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες.Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απάντησε λίγο αργότερα όταν

ο Καμπάνταης απέναντι στον Κηπουρό αστόχησε. Στη φάση αυτή ο επιθετικός των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε και αποχώρησε αναγκαστικά από το γήπεδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος με τις αλλαγές που έγιναν ανέβασε την απόδοσή του. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πλατανιά με τον Μπέλιτς στο 51' να στέλνει την μπάλα άουτ.Στο 56' ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση. Ο Οκόγιε έβγαλε μια ωραία μπαλιά στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά και ο Αραβίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.Στο 62' ο Μπέλιτς έκανε το σουτ για τον Πλατανιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό τελικά το κατάφερε ο Πλατανιάς.Στο 76' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Αναστασάκος με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.Λίγο αργότερα (81'), ο Τετέ για την ομάδα των Χανίων δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (46' Κουρτεσιώτης), Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάλαϊτζιτς (72' Ναζλίδης), Γιάννου, Μπέλιτς (75 Μιρτσέτα), Αναστασάκος

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Παντίδος, Κολοβός, Τόσκας (46' Μενδρινός), Γουνδουλάκης, Ρόκας, Αραβίδης, Καμπάνταης (24' Οκόγιε)

Keywords
Τυχαία Θέματα