Σημαντικές νίκες για Καλλιθέα, Ζάκυνθο

17:30 2/2/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΙΜΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Αγίου Δημητρίου

Σπουδαία νίκη που την ανέβασε τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά πέτυχε η Καλλιθέα στο γήπεδο του Μπραχαμίου με 2-0 επί του Αλίμου. Καλύτερη η ομάδα του Νίκου Παντέλη προηγήθηκε με τον Μασάντο στο 53' και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ο Φράγκος στο 80' «κλειδώνοντας» το σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του.

Άλιμος (Π. Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Καρακώστας, Ιωάννου, Γαβριήλ, Τσατσαρής,

Μπεριέξ, Παντελής(77' Ρούπι), Σαγανάς, Καραμέρης, Σταύρου.

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος(64' Τσίπρας), Μασάδο(77' Τεγούσης), Τσίτας(73' Ντουρμπισάι), Φράγκος.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Ζακύνθου

Με 2-0 επικράτησε του Τυρνάβου η Ζάκυνθος και δείχνει να βρίσκει ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Τσόπελας στο 70' και Κρολ στο 86' τα γκολ για τους νησιώτες.

Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Αποστόλου, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κριτσμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Μπλέτσας, Πιτταράς(74' Πέττας), Λέκκας(57' Κρολ), Χατζησάββας(64' Κυριακίδης)

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Νταντίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος(56' Μπιλά), Παπασάββας, Όττα(74' Εμμανουήλ), Ποκόνγκ, Καραμανλής

Keywords
Τυχαία Θέματα