Σφαλιάρα στο «Ελ Πάσο»

22:35 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον Άρη, η Καλλιθέα ετοιμάζεται να...διώξει από το Κυπέλλου και τον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16». Τραγική η ομάδα του Δώνη με τεράστια κενά στην άμυνα βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Στις 24 Ιανουαρίου ο επαναληπτικός στην Τούμπα.

Το ματς

Σε ένα ματς που καθυστέρησε να αρχίσει για είκοσι λεπτά, λόγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Καλλιθέας, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειξαν πως μπορούσαν να πάρουν την άνετη νίκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι

απέκρουσαν επιτυχώς τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων και το άχρωμο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ φάνηκε να σοβαρεύεται και πιέζοντας τους γηπεδούχους έψαξε το γκολ. Δεν είχε όμως ούτε καθαρό μυαλό στην επίθεση, ούτε τύχη. Ο Σταφυλίδης "σημάδεψε" δύο φορές το δοκάρι, μία το αριστερό και μία το δεξί μέσα σε λίγα λεπτά (50' και 61'), ενώ ούτε οι συμπαίκτες του αντέδρασαν καλύτερα όταν βρέθηκαν σε θέση βολής.

Καλλιθέα: Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φάιγ (68' Ματσούκας), Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας (46' Μαρουκάκης), Ατματσίδης, Κατσικογιάννης (86' Θεολόγου), Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης (63' Πέλκας), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης (63' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (70' Γιάννου)

Keywords
Τυχαία Θέματα