Σφαλιάρα στη Μυτιλήνη για ΠΑΟ (VIDEO)

22:29 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΚΑΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Μυτιλήνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Τριτσώνης

Η Καλλονή πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 1-0. Προβληματικοί και πάλι οι "πράσινοι" που πραγματοποίησαν ανεμική εμφάνιση και έδειξαν

και πάλι ότι έχουν μεγάλα κενά.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο ματς και πίεσε. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως η Καλλονή ισορρόπησε το ματς και στο 20' απείλησε με κεφαλιά του Χουάνμα. Οι "πράσινοι" απάντησαν επτά λεπτά μετά με τον Πέτριτς από καλή θέση να μην μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι. Στο 29' ο Κοτσόλης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Χουάνμα και έξι λεπτά μετά ήρθε το γκολ. Ο Γιορέντε έκλεψε από τον Κουτρουμπή και έδωσε στον Λεοζίνιο ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να σκοράρει άμεσα στην επανάληψη και στο 54' είχε καλή ευκαιρία όταν ο Χογκ έδιωξε το σουτ του Κλωναρίδη. Στο 71' ο Πέτρις είχε μια καλή προσπάθεια και στο επόμενο λεπτό από εξαιρετική θέση αστόχησε και πάλι. Η Καλλονή έμεινε με δέκα στο 87' όταν αποβλήθηκε ο Μανούσος αλλά αυτό δεν βοήθησε τον ΠΑΟ που τελικά ηττήθηκε.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ.Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Γιορέντε (69'Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (66'Μπαρέρα), Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46'Λαγός), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70'Καρέλης), Μπούι (46'Μπαϊράμι), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα