Φεστιβάλ γκολ στη Μαδρίτη

23:00 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 11η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 7-3

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Πανδαισία γκολ στη Μαδρίτη όπου η Ρεάλ σκόρπισε με 7-3 τη Σεβίλλη. Οι Μερένχες άνοιξαν το σκορ στο 13' με εντυπωσιακό σουτ του Μπέιλ μέσα από την

περιοχή. Ήταν το πρώτο γκολ του Ουαλού στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο 26' πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξέ και κατέληξε στα δίχτυα. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή (εκτός περιοχής) του Ίσκο από τον Ναβάρο. Ο Ρονάλντο το εκτέλεσε και έγραψε το 3-0. Η Σεβίλλη όμως αντέδρασε. Κατάφερε να μειώσει στο 38' με τον Ράκιτιτς και στο επόμενο λεπτό έκανε το 3-2 με τον Μπακά. Η Ρεάλ κατάφερε στο 52' να πετύχει τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Μπενζεμά. Δευτερόλεπτα πριν οι Ανδαλουσιανοί είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Χάιρο. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 59' με τον Κριστιάνο να γράφει το 5-2. Η Σεβίλλη απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με γκολ του Ράκιτιτς. Ο Ρονάλντο στο 71' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-3 για να βάλει τέλος σε αυτό το φεστιβάλ γκολ ο Μπενζεμά στο 79'.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ιγιαραμέντι (65'Τσάμπι Αλόνσο), Κεντίρα (81'Ντι Μαρία), Ίσκο, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Παρέχα, Καρίσο, Ναβάρο, Φιγκουέιρας, Ράκιτιτς, Μ'Μπιά, Μορένο, Χάιρο, Βιτόλο (82'Ρέγες), Μπακά (62'Γκαμέιρο).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Βαθμολογική ανάσα για την Οσασούνα που επικράτησε με 3-1 της Ράγιο. Σχεδόν με τη σέντρα οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Όιερ. Στο 13' ήρθε το 2-0 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ριέρα. Τη νίκη της Οσασούνα σφράγισε στο 58' ο Τόρες ο οποίος πέτυχε το τρίτο της γκολ. Οκτώ λεπτά μετά η ομάδα της Ναβάρα έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Ντε λας Κουέβας. Η Ράγιο κατάφερε να μειώσει στο 72' με τον Γκάλβεθ αλλά τίποτα παραπάνω.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Όιερ, Λοτιές, Αρίμπας, Οριόλ (81'Φλάνιο), Λόε, Σίλβα, Θεχούδο (66'Πουνιάλ), Ντε λας Κουέβας, Τόρες, Οριόλ Ριέρα (83'Όμβου).

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβεθ, Σαούλ, Αρμπίγια, Τρασόρας, Αντριάν, Μπανγκουρά, Βιέρα, Φάλκε (64'Εμπάρμπα), Μπουένο (59'Λαριβέι).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Η Βαλένθια γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-1 από την Αλμερία η οποία πιθανότατα θα φέρει αλλαγές στην ομάδα. Οι "νυχτερίδες" κέρδισαν πέναλτι στο 32' για χέρι του Ρόδρι σε φάση που είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Πόστιγκα. Ο Ζόνας στάθηκε απέναντι από τον Εστέμπαν και έκανε το 1-0. Η Αλμερία όμως απάντησε όταν στο 62' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τορσιλιέρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις οκτώ λεπτά μετά ήρθε και δεύτερο σοκ όταν ο Βιδάλ πέτυχε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Η Βαλένθια έχασε τεράστια ευκαιρία στο 75' όταν αρχικά ο Πόστιγκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και την επαναφορά ο Φεγκουλί δεν μπόρεσε να "νικήσει" τον Εστέμπαν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Γκουαρδάδο, Χάβι ΦΟυέγο, Παρέχο, Φεγκουλί (82'Αλκάθερ), Φέντε Καρτάμπια (63'Κανάλες), Ζονάς, Πόστιγκα.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστέμπαν, Νέλσον, Τρουχίγιο, Πεγεράνο (46'Βιδάλ), Τορσιλιέρι, Ντουμπαρμπιέ, Αθέεθ, Βέρθα, Μπαρμπόσα (57'Σοριάνο), Ρόδρι (88'Όσκαρ Ντίαθ).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Εξαιρετικό ματς έγινε στο "Θορίγια" όπου Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2. Ο Γκρισμάν έκανε το 0-1 στο 16ο λεπτό και σφράγισε τη νίκη πέτυχε και το δεύτερο γκολ των Βάσκων στο 53'. Η Βαγιαδολίδ κατάφερε να μειώσει στο 76' με τον Λάρσον και μόλις δύο λεπτά να ισοφαρίσει χάρη στο τέρμα του Χάβι Γκέρα. Στο 90' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Έμπερτ και απέκρουσε ο Μπράβο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Μαρκ Βαλιέντε, Ρουέδα, Πένια, Μπαράχα (46'Ρούμπιο), Ρόσι, Έμπερτ, Ράμα (67'Ομάρ), Λάρσον, Χάβι Γκέρα (88'Θούμπι).

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μικέλ, Κανταμούρο, Ντε λα Μπέγιε, Μαρκέλ Μπεργκάρα, Θουρουτούθα, Τσάμπι Πριέτο, Βέλα, Σεφέροβιτς (70'Αγκιρέτσε), Γκρισμάν (78'Ρουμπέν Πάδρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα