«Σφαλιάρα» ΑΣΕΑΔ στον Ολυμπιακό

12:03 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το ΑΣΕΑΔ "ακύρωσε" τον αθλητικό δικαστή και με σημερινή του απόφαση δικαίωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της απόφασης για νίκη στα χαρτιά του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Επίσης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ στον

μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Η απόφαση είναι τελεσίδικη και αποτελεί μια ηχηρή "σφαλιάρα" για τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό να είναι εκείνος τελικά και οριστικά που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.
Η ΕΟΚ θα κληθεί να ορίσει τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Το ματς αυτό θα γίνει πιθανότατα την επόμενη Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως την επόμενη εβδομάδα υπάρχει μεσοβδόμαδα δράση στην Α1 (Τετάρτη-Πέμπτη), ενώ υπάρχει διακοπή στο Top 16 της Ευρωλίγκας.
Όσον αφορά στον τελικό, όπου έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλωνας Πατρών, αναζητείται ημερομηνία. Εφόσον στον τελικό βρεθεί ο ΠΑΟΚ, δεν θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα αφού δεν έχει πλέον περιορισμούς λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Αν όμως είναι στον τελικό ο Παναθηναϊκός, θα υπάρξει θέμα, καθώς δεν υπάρχει άλλη διακοπή στο Top 16, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του ακολουθούν αμέσως τα play offs στα οποία πιθανότατα να βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα