Σ(έξι) Κυρία!

17:08 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ» 16η Αγωνιστική

Δόξα Κατωκοπιάς-Ανόρθωση 1-6
(89' Σόουζα/ 13', 52', 77', 79' Γκαρσία, 32' Φοφανά, 75' Σουσιάν)

Στο "Μακάριο" η Ανόρθωση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Δόξα Κατωκοπιάς και την συνέτριψε μέσα στο σπίτι της με 6-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Κυρία του κυπριακού ποδοσφαίρου ήταν ο Ουρουγουανός Γκονσάλο Γκαρσία που πέτυχε τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 με τον Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στο 13' και τον Φοφανά να διπλασιάζει τα τέρματα της Ανόρθωσης στο 32'. Στην επανάληψη η ομάδα του Ζόρζε Κόστα ήταν καταιγιστικοί πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, τα τρία από αυτά σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με τον Σουσιάν να... παρεμβάλλεται στο πάρτι του Γκαρσία και να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Ανόρθωσης.
Το γκολ της τιμής για την Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε ο Σόουζα ένα λεπτό πριν το τέλος με την Ανόρθωση να πετυχαίνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση.

Αλκή-Απόλλων 1-2
(88' Α. Αναστασίου/ 31' Ρέινα, 78' Σανγκόι πεν.)

Στο "ΓΣΖ", ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε 2-1 την Αλκή και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και περιμένει να δει τι θα κάνει η, ισόβαθμη του πλέον, ΑΕΛ στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια. Στο 31ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μεριέμ βρήκε τον Παπούλη και εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρέινα που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό με την φανέλα του Απόλλωνα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 77', ο Γκιέ ανατράπηκε από τον Λαίφη ο Σανγκόι από τα 11 βήματα διπλασίασε τα τέρματα για τον Απόλλωνα ο οποίος διεύρυνε το αήττητο εκτός έδρας σερί του στους οκτώ αγώνες.
Η Αλκή το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει δυο λεπτά πριν το τέλος όταν ο Φυλακτού εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αναστασίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.


Ένωση Παραλιμνίου-ΑΕΚ Λάρνακας 0-1
(40' Πιντάδο)

Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ Λάρνακας παρέμεινε αήττητη καθώς στο "Τάσος Μάρκου" επικράτησε της Ένωσης Παραλιμνίου με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου όταν ο Σκοπελίτης έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Ένωσης, η μπάλα στρώθηκε στον Πιντάδο ο οποίος με πλασέ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα