Σεσκ: Θα έμενα στην Άρσεναλ αν ήθελα να παίζω συνέχεια

14:23 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στις αρχές της εφετινής σεζόν δημοσιεύματα θέλουν τον Σεσκ Φάμπρεγας να είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει πως ήρθε στην Κυπελλούχο Ισπανίας γιατί, όπως είπε, του αρέσουν οι προκλήσεις και υποστήριξε πως αν ήθελε να παίζει σε όλα τα παιχνίδια και να είναι και αρχηγός θα έμενε στην Άρσεναλ.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "SUN", ο διεθνής Ισπανός μέσος τόνισε: "Είπα όταν υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα ότι πρόκειται για την πιο συναρπαστική και δύσκολη πρόκληση της καριέρας μου. Ήξερα

ότι ερχόμουν εδώ για να ανταγωνιστώ μια θέση με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις. Αν δεν ήταν έτσι, θα είχα μείνει στην Άρσεναλ, όπου ήμουν αρχηγός, έπαιζα σε κάθε παιχνίδι και είχα τόσο καλή μεταχείριση. Ποτέ δεν θα είχα κάνει το μεγάλο βήμα και δεν θα είχα πάρει αυτό το τεράστιο ρίσκο για να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Ουδέποτε υπήρξαν εγγυήσεις ότι θα έπαιζα. Αλλά ξέρω ότι μπορώ να πετύχω. Έχω μεγάλη καρδιά, δυνατό χαρακτήρα και κουράγιο για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Πάντα ήθελα την πρόκληση και είναι ακριβώς τόσο δύσκολο όσο το περίμενα, κυρίως επειδή είμαι ανυπόμονος να πετύχω. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή, αλλά μαθαίνω πολύ γρήγορα και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν απόλυτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα