Σεσκ: Είμαι πιο ώριμος πλέον

12:42 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του στην Μπαρτσελόνα έχει βοηθήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας να βελτιώσει το παιχνίδι και την προσωπικότητα του με τον διεθνή μέσο να υποστηρίζει πως νιώθει τον εαυτό του πιο ώριμο, από αγωνιστικής πλευράς.

Σε δηλώσεις του ο Σεσκ Φάμπρεγας τόνισε: "Είναι πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα. Αγωνίζομαι σε περισσότερα παιχνίδια από όσα ήλπιζα να παίζω. Ήρθα στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να βελτιώσω και το παιχνίδι μου, αλλά και την προσωπικότητα μου. Όταν αγωνιζόμουν στην Άρσεναλ μπορούσα

να κάνω ό,τι θέλω μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν ισχύει τώρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς πλέον πρέπει να παίζω περισσότερο για την ομάδα και λιγότερο για εμένα. Είμαι πιο ώριμος παίκτης πλέον".
Για την δυνατότητα που του παρουσιάζεται να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Έχω φτάσει δυο φορές πολύ κοντά να το πετύχω αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι το κύπελλο που θέλουμε να κατακτήσουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αν το κατακτήσω την πρώτη μου χρονιά στην Μπαρτσελόνα θα είναι ένα όνειρο για εμένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα