Σεσκ: Δεν είχα σκοπό να φύγω από Άρσεναλ

11:05 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει από την Άρσεναλ με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο διεθνής μέσος αναφερόμενος στην παρουσία του στην Άρσεναλ τόνισε: "Δεν έχασα ούτε στιγμή την αυτοσυγκέντρωση μου, γιατί δεν ήξερα ποιο θα ήταν το μέλλον μου. Ήμουν παίκτης της Άρσεναλ με συμβόλαιο μέχρι το 2014. Δεν είχα σκοπό να

φύγω. Πολλοί ισχυρίζονται ότι είχα κακή χρονιά, αλλά εγώ διαφωνώ. Πέτυχα εννέα γκολ και μοίρασα εννέα ασίστ. Ωστόσο, οι τραυματισμοί μου ήταν συνεχόμενοι και δεν μου επέτρεπαν να βρω ρυθμό. Αν ήμουν ακόμα στην Άρσεναλ, θα ήμουν 100% συγκεντρωμένος σε αυτή".

Για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Φάμπρεγας δήλωσε: "Η αλλαγή περιβάλλοντος ήταν αρκετά άνετη, κάτι που με ευχαρίστησε. Ευνοήθηκα από το θετικό ξεκίνημα μου στην χρονιά. Με έχουν βοηθήσει όλοι στην ομάδα. Γνώριζα αρκετούς από τους τωρινούς μου συμπαίκτες πολλά χρόνια και δεν έχω παράπονα από την υποδοχή των οπαδών".

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Είμαστε στην Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι η υποχρέωση μας. Το ίδιο ισχύει για τις Ρεάλ, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Μπάγερν και μερικές ακόμα ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα