Σέρβιρε τον Ομπάμα και... πέθανε!

10:22 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας του Οχάιο αποκάλυψε πως ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Έικρον του Οχάιο, λίγες μόνο ώρες αφότου σέρβιρε τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα, που επισκέφτηκε το μαγαζί της υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε!
Η 70χρονη ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Ann's Place" παραπονέθηκε πως νιώθει ζαλάδες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέρρευσε με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή.
Νωρίτερα η ιδιοκτήτρια είχε σερβίρει στον Αμερικανό Πρόεδρο αυγά, μπέικον και τοστ ενώ του έδωσε και ένα φιλί. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ενημέρωσε πως ο Μπάρακ Ομπάμα έμαθε για το συμβάν και εξέφρασε την λύπη του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην διάρκεια περιοδείας του Ομπάμα στην Πενσυλβάνια όπου ο Αμερικανός Πρόεδρος επισκέφτηκε πολλά εστιατόρια της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα