Σερ Άλεξ: Ο Νάνι φταίει

11:23 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός συνέχειας του Λιγκ Καπ Αγγλίας καθώς ηττήθηκε στην παράταση από την Τσέλσι με 5-4 με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να υποστηρίζει πως εξαιτίας του Νάνι η ομάδα του αποκλείστηκε. Πιο συγκεκριμένα, και ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2 λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Νάνι έχασε την μπάλα με τους παίκτες της Τσέλσι να κερδίζουν πέναλτι και να ισοφαρίζουν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε: "Χαρίσαμε την μπάλα

στο τρίτο γκολ και ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς σε εκείνο το σημείο. Παίζαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο και το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν να τελειώσουμε το ματς κρατώντας την κατοχή. Αλλά ο Νάνι αποφάσισε να κερδίσει έναν παίκτη, έχασε την μπάλα και κέρδισαν ένα πέναλτι εναντίον μας. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά πέρα από αυτό νομίζω ότι οι νέοι παίκτες ξεκίνησαν να το νιώθουν και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς στην παράταση. Ελέγχαμε το ματς, είχαν πολλές επιθέσεις αλλά χωρίς να βγει τίποτα από αυτές. Οι αντεπιθέσεις μας ήταν πολύ καλές. Και όταν κερδίζεις 3-2 με δευτερόλεπτα να απομένουν πρέπει να το τελειώνεις. Μόνο εμείς φταίμε".
Σε ερώτηση αν περίμενε κάτι καλύτερο από τον Νάνι, ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε: "Είναι ένα άτομο και είναι ένας που θέλει να κερδίζει μονομαχίες οπότε δεν πρόκειται να τον αποθαρρύνουμε να το κάνει. Αλλά σε αυτή την φάση, αν είχε κρατήσει την μπάλα στο κόρνερ, το παιχνίδι θα τελείωνε".

Keywords
Τυχαία Θέματα