Σενάριο για Γκατούζο και Αζερμπαϊτζάν

12:05 28/12/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας calcionews24.com εμφανίζει τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν τη τεχνική ηγεσία της Καζάρ Λενκόραν από το Αζερμπαϊτζάν.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής για τον Ιταλό προπονητή του ΟΦΗ: "Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 στο Αζερμπαϊτζάν: Είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο νυν προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος φλερτάρει με την

Καζάρ Λενκόραν, σύλλογος που καταλαμβάνει τη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier Liga".
Στο δημοσίευμα σημειώνεται επίσης πως η ομάδα ψάχνει για προπονητή μετά την απόλυση του Ογκιούζ Τσετίν ο οποίος "πλήρωσε" για την ήττα από τη Καραμπάγκ και την ισοπαλία με την Αζάλ Πεσεκάρ. Ο πρόεδρος της Καζάρ Λενκόραν, ο Μουμπαρίζ Μανσίνοβ, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Γκατούζο.
Μάλιστα, στην ιστοσελίδα derbi.az φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ: "Πάντα είχα στόχο στη προπονητική μου καριέρα να είμαι σε θέση να δουλέψω σε μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται. Πιστεύω ότι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν είναι αυτή: αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα. Και ονειρεύομαι να δουλέψω σε μια χώρα με μέλλον. Θα ήθελα επίσης να προσπαθήσω σε διαφορετικούς συλλόγους από τη Ρωσία, αλλά πρώτα θέλω να έχω στα χέρια μου εμπειρία από το Αζερμπαϊτζάν".
Η ίδια ιστοσελίδα, η derbi.az, υποστηρίζει πως ο Γκατούζο είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Νέων του Αζερμπαϊτζάν κάτι που ο Ιταλός τεχνικός διέψευσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα