Σενάρια για Τανάσε και ΟΣΦΠ

09:19 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ρουμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο Κρίστιαν Τανάσε της Στεάουα Βουκουρεστίου και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ άνθρωπος της ομάδας θα βρεθεί στην Ρουμανία για επαφές ενώ υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν άνθρωπο του Ολυμπιακού να πηγαίνει για να "κλείσει" τον ποδοσφαιριστή.
Ο Τανάσε αγωνίζεται στην Στεάουα από το 2006 και έχει πετύχει 16 γκολ

σε 126 παιχνίδια ενώ με την Εθνική Ρουμανίας έχει αγωνιστεί 36 φορές πετυχαίνοντας 6 γκολ.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Λόρενς Ρέγκεκαμπφ τόνισε: "Ο Ολυμπιακός θα ήταν ένας καλός προορισμός για τον Τανάσε. Είναι μια ομάδα που έπαιξε την άνοιξη στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Για κάθε σύλλογο θα είναι δύσκολο να πάρει παίκτες από την Στεάουα. Ή αν το καταφέρουν θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό. Ίσως κάπου στα 5-6-7-8 εκατομμύρια ευρώ αξίζει ο Τανάσε. Ο ιδιοκτήτης θα διαπραγματευθεί. Σήμερα του μίλησε και μου είπε πως δεν υπάρχουν προκαθορισμένες απαιτήσεις για κανέναν παίκτη.
Ο Τανάσε είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει βελτιωθεί σημαντικά τελευταία. Είναι σε μια ηλικία που μπορείς να δεις πως είναι ένας ώριμος ποδοσφαιριστής. Ομάδες που αναζητούν μεγάλα αποτελέσματα θέλουν έναν τέτοιο παίκτη. Δεν ψάχνουμε να πουλήσουμε παίκτες. Όλα εξαρτώνται από την προσφορά που μπορεί να έρθει. Ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κρατήσει κανέναν με το ζόρι. Αν υπάρξουν καλές συμφωνίες, τους αφήνει να φύγουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα