Σειρήνες πολέμου στο Τελ Αβίβ

22:12 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σειρήνες πολέμου ήχησαν και σήμερα Σάββατο στο Τελ Αβίβ, προειδοποιώντας για πυραυλική επίθεση κατά της πόλης, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες αμέσως μετά ακούστηκε και μια έκρηξη.
Ένας πύραυλος εκτοξεύθηκε στον ουρανό πάνω από τα νότια προάστια του Τελ Αβίβ όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο του Ισραήλ.
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας,

ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε έναν πύραυλο προς την πόλη, ενώ ο ισραηλινός ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι μια συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων, τύπου «Iron Dome», αναχαίτισε τον πύραυλο στον αέρα.
Σύμφωνα με τις παλαιστινιακές ιατρικές πηγές στη Γάζα, 10 Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων τουλάχιστον 5 μαχητές της Χαμάς, σκοτώθηκαν σήμερα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, από τους οποίους καταστράφηκε επίσης η έδρα της κυβέρνησης της Χαμάς.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης την περασμένη Τετάρτη, συνολικά 43 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 40 Παλαιστίνιοι και οι 3 Ισραηλινοί, έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 400, εκ των οποίων περίπου 385 Παλαιστίνιοι, έχουν τραυματιστεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα