Σεφτέ για Παναχαϊκή

21:41 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με ανατροπή αλλά και αρκετή δόση τύχης, η Παναχαϊκή πήρε το πρώτο της τρίποντο στην Football League. Οι Πατρινοί επικράτησαν με 2-1 του Πανθρακικού και έφτασαν τους -2 βαθμούς (είχε αρχίσει το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς). Ο Φουρτάδο πέτυχε το γκολ της νίκης στο 56' ολοκληρώνοντας την ανατροπή που είχαν αρχίσει οι συμπαίκτες του (42' Ντίνας) μετά το γκολ του Κοντογουλίδη

στο 24ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια φάση για να ισοφαρίσουν, ωστόσο τα δοκάρια του Μάλαρτζ είχαν άλλη άποψη. Στο 75' ο Σίμωσης σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κοντογουλίδης από τα τρία μέτρα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Μάλαρτζ, Μενδρινός, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Ντίνας, Δαμιανίδης, Κοιλιάρας, Τσεμπερίδης (53' Μιλοσέσκι), Φούφουλας, Χλωρός (76' Ατματζίδης).

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου (71' Σίμωσης), Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (78' Μοσχάκης), Μουνάφο, Λιαπάκης (58' Ουέλινγκτον), Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης, Μπαλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα