Σε τροχιά τετράδας με Κέιν

19:01 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΠΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-2
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Τότεναμ επί της ΚΠΡ και παρέμεινε σε τροχιά τετράδας.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε σε ακόμη ένα ματς... Πάνω που η ΚΠΡ είχε αρχίσει να κυριαρχεί στο παιχνίδι και, εκμεταλλευόμενη την κακή αμυντική λειτουργία της Τότεναμ,

να πιέζει για το γκολ, ήρθε το τέρμα του Χάρι Κέιν στο 34' να «παγώσει» το Loftus Road!

Ο επιθετικός των «σπιρουνιών» πετάχτηκε προ του Γκριν, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο τα πήγε εξαιρετικά, και με καρφωτή κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και επικίνδυνες στιγμές κυρίως από πλευράς ΚΠΡ. Η άμυνα των «σπιρουνιών»... έμπαζε από παντού και από τύχη οι ολιγωρίες της δεν κόστισαν. Όπως στη φάση του 28', όταν η προσπάθεια του Τσάρλι Όστιν χτύπησε στο δοκάρι του Γιορίς. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γάλλου τερματοφύλακα πάνω στον Ίσλα, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρη. Πίεση από το πρώτο λεπτό για να «σκοτώσουν»... μια και έξω τους αντιπάλους τους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έφτασε μια ανάσα απ'το να το καταφέρει, όμως στο 48' το τρομερό σουτ του Έρικσεν χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Κέιν έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε καθόλου στα επόμενα λεπτά. Η Τότεναμ συνέχισε να πρεσάρει για το 2-0, ενώ η ΚΠΡ περίμενε το λάθος για να τρέξει στην κόντρα. Στο 68' , ωστόσο, τα πάντα τελείωσαν, αφού ξανά με σκόρερ τον Κέιν- αυτή τη φορά με σουτ- οι φιλοξενούμενοι... έφτασαν στον στόχο τους και «κλείδωσαν» το τρίποντο. Στο 20λεπτο που ακολούθησε οι «ρέιντζερς» επιχείρησαν να αντιδράσουν, αλλά μάταια... Με εξαίρεση το γκολ του Σάντρο στο 75' (πρώην παίκτη της Τότεναμ), που μείωσαν σε 2-1 και την πίεση για την ισοφάριση στη συνέχεια, αναγκάστηκαν να υποκλιθούν στην ανωτερότητα των συμπολιτών τους!

ΚΠΡ: Γκριν, Ονουόχα, Κόκερ, Φέρντιναντ, Σουκ- Γιανγκ, Ίσλα (71' Χόιλετ), Σάντρο (90+3' Ράιτ Φίλιπς), Χένρι (88' Γκρέκο Κοξ), Φίλιπς, Όστιν, Ζαμόρα

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Μπεντάλεμπ, Μέισον, Τσαντλί (79' Λαμέλα), Έρικσεν (83' Σταμπουλί), Τάουνσεντ (65' Ντεμπελέ), Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα