Σε τρία μεταγραφικά μέτωπα η ΑΕΚ

10:20 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν αυτές των 11 που έχουν ήδη γίνει θα πραγματοποιηθούν προσεκτικά, μελετημένα και φυσικά χωρίς καμία διάθεση για βιασύνη. Στην ΑΕΚ κινούνται πλέον σε συγκεκριμένους άξονες, με σκοπό η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά, είτε αυτοί προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού, είτε την εγχώρια.
Το πρώτο όνομα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην «κιτρινόμαυρη» λίστα είναι αυτό του Ντάνκο Λάζοβιτς, με τον Σέρβο σταρ

της Παρτιζάν να αποτελεί τον Νο1 στόχο του «Δικεφάλου». Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο 31χρονος επιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά και τη σεζόν της επιστροφής της «Ένωσης» στην κατηγορία που ανήκει. Επαφή με την πλευρά του έχει υπάρξει, ο ίδιος είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ και άμεσα οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν την επίσημη κίνησή τους για τον παίκτη, προκειμένου να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση και να κλείσει θετικά.
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης είναι η περίπτωση που ξεχωρίζει από την ελληνική αγορά, με την ΑΕΚ να έχει κάνει νέα, διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη, από την οποία προέκυψε πως η «Ένωση» έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Στην ΑΕΚ θα περιμένουν να τελειώσουν τα πλέι οφ και οι υποχρεώσεις του 21χρονου αμυντικού με τους Αρκάδες, ώστε να ξεκινήσουν νέο κύκλο συζητήσεων με τον Αστέρα και να «τελειώσουν» την υπόθεση, που όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί θετικά.
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους στόχους από τη Λατινική Αμερική και τους πέντε παίκτες που εξετάζει από την Αργεντινή η ΑΕΚ, το πρώτο... τσεκάρισμα έχει ήδη ξεκινήσει, μιας και εδώ και μερικές μέρες οι άνθρωποι της «Ένωσης» παρακολουθούν dvd με τους παραπάνω παίκτες, ώστε να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα. Μετά το ταξίδι στην Αργεντινή που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα η εικόνα αυτή θα γίνει πλέον ολοκληρωμένη και η ΑΕΚ θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ΑΕΚ είναι σχετικά νεαρής ηλικίας, έχουν περιθώρια εξέλιξης και το καλοκαίρι έχουν το δικαίωμα να μεταγραφούν ως ελεύθεροι σε όποια ομάδα επιθυμούν.

Πηγή: ΩΡΑ των σπορ

Keywords
Τυχαία Θέματα