Σε ρυθμούς ντέρμπι στην ΑΕΚ

10:20 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με το θέμα του Βασίλη Δημητριάδη ασχολείται κατά το ήμισυ η εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ υπέβαλλε την παραίτησή του πριν από 10 ημέρες από τα καθήκοντά του, επειδή δεν του ζητήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:"Μια παραίτηση που προφανώς δεν έγινε αποδεκτή και φυσικά άπαντες εντός Ενωσης προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή για να μην προκληθεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση από αυτήν που ήδη υπάρχει στο εσωτερικό του συλλόγου μετά την απομάκρυνση

του Χιμένεθ και παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η είδηση να διαψευστεί σήμερα για επικοινωνιακούς λόγους τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον ίδιο τον Δημητριάδη, με το «Goal» ωστόσο να την έχει διασταυρώσει στο 100%.

Συγκεκριμένα, ο γενικός αρχηγός της Ενωσης από την προηγούμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έθεσε στη διάθεση του Αδαμίδη και του διοικητικού συμβουλίου την παραίτησή του, καθώς το συμβόλαιό του εξέπνευσε στις 30 Σεπτεμβρίου και κανείς δεν τον κάλεσε για να το ανανεώσει.

Σεβόμενος λοιπόν το όνομά του και τα χρόνια που έχει υπηρετήσει την ομάδα από όλα τα πόστα, ο Δημητριάδης έκρινε σωστό για λόγους αρχής και ηθικής να ενημερώσει τον Αδαμίδη πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεσή του, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει παρακαλέσει για να παραμείνει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Οπως αναμενόταν, ο πρόεδρος της Ενωσης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ένιωσαν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, όταν έγιναν κοινωνοί της συγκεκριμένης απόφασης του γενικού αρχηγού. Και αυτό γιατί στο πρόσωπο του Δημητριάδη βλέπουν τον άνθρωπο που έχει διατηρήσει τόσο καιρό τις ισορροπίες ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση παρά τα τεράστια οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ενωση. Η απόφαση του Βασίλη Δημητριάδη να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του συμβουλίου πάρθηκε στα τέλη Σεπτέμβρη, όταν και εξέπνευσε το συμβόλαιό του και υλοποιήθηκε στις αρχές του Οκτώβρη. Προτού δηλαδή ανακύψει θέμα τεχνικής ηγεσίας και προχωρήσει η απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή". Στα αγωνιστικά σημειώνεται ότι απόφαση του Νίκου Κωστένογλου είναι να φρεσκάρει το πρόγραμμα για τον Λυμπερόπουλο, αλλά και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί.


SPORTDAY

Tα αγωνιστικά σχέδια του Κωστένογλου εν όψει ντέρμπι κυριαρχούν στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας η οποία τονίζει ότι ο προπονητής κάλεσε σήμερα τους αμυντικούς νωρίτερα στην προπόνηση προκειμένου να "μοντάρει την άμυνα". Συνάμα, τονίζει: "Ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-3-3, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να θωρακίσει το κέντρο (βάζοντας τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή και δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς που θα βοηθούν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας). Αναφορά γίνεται και στην επίσκεψη Χιμένεθ στο Δωματιάκι και τη δέσμευση του Ισπανού στον κόσμο ότι "θα τα ξαναπούμε...".


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα